д-р Владимир Бойчев

Диетолог
График

Четвъртък: 14:00-17:30ч.

24 години опит

Образование
Средното си образование придобива през 1991 година, когато завършва Първа Девическа Гимназия – „Анастасия Димитрова“, град Плевен с отличен успех. Награден е за постиженията си, по време на обучението, със златен медал. През същата година е приет за студент по медицина и през 1997 година се дипломира отново с отличен успех, като магистър-лекар.
През 2011 година д-р Бойчев придобива втора магистърска степен по икономика към СА Д. Ценов – град Свищов, със специалност Международен бизнес и мениджмънт
В областта на медицината продължава своето следдипломно образование, като придобива две тесни медицински специалности по Обща медицина през 2011 година и Хранене и Диететика през 2021 година.
Породено от професионалното му развитие, започва докторска програма по икономика, към катедра Икономика на туризма, към УНСС – град София.

Кариерно развитие
Започва професионалната си кариера в МБАЛ Червен бряг, като ординатор лекар в интензивен сектор при отделението по Вътрешни болести.
Четири години по-късно е поканен да работи във фармацевтичната индустрия и през 2001 година започва работа като медицински представител във фирма Берлин-Хеми/ Менарини. В компанията д-р Бойчев работи 20 години, като по покана и оценка на неговите ръководители преминава през всички възможни нива на кариерно развитие във фармацевтичната индустрия до ниво висш мениджмънт. На последната позиция, д-р Бойчев е бил отговорен за над 120 служители и е управлявал финанси за над 40 млн.лева годишно.
През 2021 година, по покана на управителя на Поликлиника България, д-р Бойчев се завръща към медицината и започва работа като практикуващ лекар и консултант по холистична медицина към по-горе посоченото лечебно заведение. Успоредно с това е промотиран като медицински директор, отговорен за въвеждането и осъществяването на проект по превенция и опазване на човешкото здраве, в различните възрастови групи, към същата организация.
Успоредно с това, д-р Бойчев, е поканен и влиза в партньорство и с Групова Практика по обща медицина, Медик 28 ООД, като отново целта му е развитие на принципите за превенция на човешкото здраве.
В свободното си време, практикува като диетолог, като е превърнал това си начинание в хоби. Обича да спортува, като продължава да участва като любител в различни организирани маратони и други активности на открито. Пътуванията в страната и чужбина със семейството му са любими събития в личния живот.