02 / 875 71 11 Запиши час за преглед

Кабинет по диетика и хранене

В кабинета по диетика и хранене работят

д-р Любина Радева

д-р Любина Радева

Телефон: 0898394187
E-mail:

График

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък
  16:00 - 18:00 ч.    16:00 - 18:00 ч.   
Имате нужда от посещение? Заявете час за преглед

Полезни статии от кабинет по диетика и хранене

11 причини за качване на килограми след празници

13 Януари 2022

Всяка година след Коледните и Новогодишни празници си обещаваме, че няма да преяждаме. Звучи ви познато, нали? Рядко обаче успяваме да удържим на изкушението от многообразието вкусотии на трапезата. И с ужас установяваме, че трябва да подменим дрехите в гардероба си с по-голям номер. Тази мисъл рязко понижава самочуствието. Новият ни неприемлив външен вид увеличава тревожността. Не харесваме начина, по който изглеждаме, а това нарушава хармонията между нашия вътрешен и външен свят. Част от хората… Прочети повече »

7 КОЛЕДНИ ТАЙНИ

14 Декември 2021

Как да не качим килограми по празниците Наближават най-желаните и изпълнени с еуфория зимни празници в годината, а с тях ни завладява и Коледната магия. Още в началото на декември започваме трескава подготовка по украсяване на дома и опаковане на купища подаръци за нашите близки. Обгръща ни очакването за по-добри бъднини и радостно споделяне на празничната трапеза с любимите ни хора. Празнична трапеза ли казах? Обикновено тя е богато и пищно отрупана с всякакви вкусотии, които освен радостно настроение,… Прочети повече »

Кръвен тест за ензимна несъвместимост към храните

01 Март 2018

“И нека храната бъде вашето лекарство, а вашето лекарство – вашата храна” Хипократ Когато става дума за правилно хранене и спортуване, няма „Ще започна от утре”. Утре вече е болестта, утре вече е късно ! Кръвният теста за несъвместимост на храните е един лесен и достъпен начин да разберем кои храни може да усвоява нашия организъм и кои не, кои са препоръчителните храни и кои трябва да избягваме? Един достъпен и приятен начин за пречистване на организма от токсините,… Прочети повече »

Ние работим с НЗОК ЗК "УНИКА" АД Обединен здравноосигурителен фонд Доверие ДЗИ – ЖИВОТОЗАСТРАХОВАНЕ ЕАД
Застрахователно акционерно дружество "Алианц България" "ЗД Евроинс" АД

Имате нужда от посещение? Запишете час за преглед