Искам да изразя възхищението си от д-р Иванка Павлова. Бях прегледан от нея изключително старателно и професионално. Акуратното диагностициране и завидната лекарска грижа по време на престоя ми при нея дълбоко ме впечатлиха, сякаш не се намирах в България. Отдавна не съм получавал подобно обслужване от медицински представител. Благодаря Ви, д-р Павлова! Респект за Вас и медицинския център, в който работите.

Евгения М.

Това е Лекар с главно Л и Човек с главно Ч. Нямам думи да опиша колко съм доволна от отношението и прегледа при тази невероятна лекарка. Внимателно и подробно бях разпитана и след това прегледана от д-р Павлова, всичко подробно ми бе обяснено и бях насочена и към друг специалист, от който лекарката прецени, че имам нужда. Препоръчвам я с две ръце!

Събина А.

Изключително много сме доволни! Посещението при д-р Облашка е незабравим момент за децата, а и за нас родителите! След няколко минути в кабинета даже не искат да си тръгват! Отношението е великолепно и разбира се прегледа и диагностиката са изключително професионални. Винаги се отделя достатъчно внимание и се подхожда към всеки детайл от прегледа без компромис.

Борис Б.

Д-р Облашка е чудесен специалист и отличен професионалист. Преглежда задълбочено, отделя нужното време и внимание на всеки пациент. Часовете се спазват, отношението ѝ към пациентите е отлично - винаги е много мила, внимателна и усмихната. Цялото ни семейство сме нейни пациенти от години и сме много доволни, без забележки. Препоръчвам я.

Нели Д.

Благодаря за прекрасното отношение, професионализма и добротата! прекрасен екип! Желая ви здраве, всеотдайност и късмет във всяко отношение!

Десислава Д.

Искам да изкажа огромните си благодарности към Антоанета Байрактарова за невероятното отношение и професионализъм. Върна ми живота, отново свиря на пиано и стъпвам смело благодарение на теб!

Иван А.

Благодаря сърдечно на д-р Елка Мишева! За 60 минути ми разясни и насочи толкова много, колкото никой лекар за 2 години! Невероятно отношение, разбиране, подход и топло отношение към пациента! Благодарна съм, че имах възможността да срещна този прекрасен лекар и човек!

Памела

Д-р Облашка е страхотен специалист и Човек!Така предразположи малката ми дъщеря, която се страхуваше много от прегледа, че детето искаше пак да идваме скоро при "тази миличка лекарка".Много Ви благодаря, д-р Облашка!

Деница Б.

Много съм доволен от прегледа при д-р Хайвазов. Внимателен, отзивчив, възпитан лекар. Изслуша ме с внимание, назначи подходящо и адекватно лечение, отговори на всички вълнуващи ме въпроси. Смятам че предписаното лечение ще доведе до желаният резултат.

Емил Б.

Изразявам специална благодарност към д-р Хайвазов за доброто отношение и качественото лечение! Благодарен съм и на рехабилитаторките Цветелина Стефанова, Петя Ангелова и Ани Иванова за доброто отношение и за правилното и точно провеждане на всички процедури!

Петя Д.