Алтернативна медицина

РАДИЕСТЕЗИЯ / Радиестезична енергийна диагностика

Измерва наличието на вредни вълни в организма, състоянието на всички органи и системи в тялото. Методът се използва и като ранна диагностика, тъй като се работи на клетъчно ниво, т.е. при промяна на вибрацията на няколко клетки радиестезично се регистрира отклонение, докато другите методи регистрират измененията след като има промени в целия орган.

Чрез физикалния метод може да се измери функционалната вълна на човешкия организъм като цяло, а също така функционалната вълна на всички негови системи, органи, жлези, тъкани и клетки. Това е едно много подробно изследване за функцията на всички съставни части на човешкото тяло. Въз основа на тези данни може да се направи заключение за общото здравословно състояние на човека и нещо повече – за причините, поради които той се намира в това състояние.

Радиестезията е силна в установяването именно на причините за отклоненията от нашето здраве, повечето от които са “невидими” за традиционните медицински диагностични методи. Съвременната медицина вижда резултатите от едно нарушено здраве и се бори с последиците от това. Радиестезията си задава най-често въпроса – а защо се е стигнало дотук. Двата метода могат добре да се допълват един друг и по никой начин не се изключват взаимно.

Пластири Хармонизираща Енергия

Лепенките „Хармонизираща Енергия” са ефективно средство за всеки здравословен начин на живот.

Лепенките „Хармонизираща Енергия” са високотехнологичен продукт, съдържащ неутрален енергиен носител, който няма пряк  контакт с кожата. С помощта на уникален иновативен квантов био – фиксатор върху неутралния енергиен носител вибрационно е пренесена молекулярно – енергийна информация на различни витамини, минерали, аминокиселини и аналгетици. Лепенките `Хармонизираща Енергия` се активират единствено при поставянето им върху човешкото тяло и посредством подбрани биочестоти, без химически активни вещества, се ускоряват възстановителните и регенеративни процеси на човешкия организъм.

Продуктът не е лекарствено средство, не оказва трансдермално химическо въздействие и е напълно безвреден за вашето здраве.

Протокол за безопасност № 30643/13.08.13 и № 072/09.08.13 на НЦОЗА при МЗ.

Без използване на химически активни вещества!

Диетика и хранене

Измерване качеството на храни, напитки, билки, лекарства

Радиестезично могат да се проверяват всички суровини и готови продукти за тяхното качество , възможно е да се проверява какво ще бъде тяхното действие върху точно определен индивид. Прието е ,че жизнения статус на човек трябва да е над 80% и съответно всеки продукт за да не оказва отрицателно въздействие върху човека трябва да има статус над 80%.

Специално билките и лекарствените продукти могат да се проверяват за тяхното лечебно действие, желателно е лечебното им действие да е над 95%. Радиестезично може да се провери лекарството дали е подходящо за този пациент, т.е. то трябва да повиши статуса на пациента до над 95% , за да има бърз ефект. Задължително е да се проверяват всички медикаменти които приема пациента заедно ,тъй като е възможно някои от тях да блокира действието на другит

Планиране съобразно кръвната група

Планирането, съобразено с кръвната група позволява да се насочат всички усилия, за да се разбере същественото, което обуславя здравето, според начина на хранене и което съотвества на точния биологичен плофил. Пледлагаме точно разграничени за всяка една от кръвните групи начини на хранене, план за упражнения. Това позволява: избягване на много от разпространените вируси и инфекции, намаляване на теглото чрез освобождаване от токсини и мазнини, избягване на факторите, които причиняват бърз разпад на клетките и се забавя процеса на стареене.

Всяка кръвна група реагира по различен начин на храните, към едни благоприятно, към други - не. Затова е важно всеки човек да се храни съобразено със своята кръвна група.

Полезно за пациента

Кръвен тест за ензимна несъвместимост към храните

“И нека храната бъде вашето лекарство, а вашето лекарство – вашата храна” Хипократ Когато става дума за правилно хранене и спортуване, няма „Ще започна от утре”. Утре вече е болестта, утре вече е късно ! Кръвният теста за несъвместимост на храните е един лесен и достъпен начин да разберем кои храни може да усвоява нашия… Прочети повече »

Ние работим с:

НЗОК ЗК "УНИКА" АД Обединен здравноосигурителен фонд Доверие Застрахователна компания „Надежда” АД ДЗИ – ЖИВОТОЗАСТРАХОВАНЕ ЕАД

Адрес

  • гр. София 1784, ж.к. Младост
  • бул. Цариградско шосе № 131
  • тел.: 02/875 71 11
  • факс: 02/965 85 04
  • e-mail:
Медицински център Д-р Хайвазов

Местоположение

Вижте карта с местоположението на Медицински Център Д-р Хайвазов от следните основни направления:

© 2010-2018 "Медицински център Д-р Хайвазов" Всички права запазени. Дизайн и програмиране: Ай-Сол ЕООД

Код за сигурност

(регистърът на буквите няма значение)

Полетата, означени с (*) са задължителни

Код за сигурност

(регистърът на буквите няма значение)

Полетата, означени с (*) са задължителни